KÖRKORT!

ÄNTLIGEN! Känns nåt så sjuuuukt skönt och jag känner mig så stolt över mig själv för att jag klarade det! Kuggade en gång i körningen för en månad sen, dock körde jag bra men idiot som man är så kör man mot rött sista svängen innan vi var tillbaka. Haha, ja vad ska man säga, slog väl slint på mig. Men nu har jag fixat det iaf och uppkörningen gick superbra. Inte en enda påpekning! Plus att jag höll mig lugn hela tiden, tummen upp för det! Haha.

Körde hem från stan med Johanna, Terese, Marcus och Ebba i bilen, gick väl sådär då Marcus bil är ganska så annorlunda men jag kommer nog in i det snart. Var in på Ica Maxi och handlade till middagen och sedan körde jag hem då vi sedan åt gómat! Kassler med ananas och ost med chiligräddsås. Mummsigt värre! Efter det kollade vi på en inte så vidare bra film och för ett tag sedan skjutsade vi hem Johanna, fast innan det hjälpte de mig att städa på jobbet.  Söt familj jag har som hjälper mig!

Blir nog till att lägga sig snart, ska bädda i sängkläder åt Terese först bara. Sen får vi se vad vi hittar på imorn, om det blir Birsta eller nåt. Sen på eftermiddagen någon gång blir det till att träna med Johanna och eventuellt Madde! :)

Pernilla Henriksson

Mitt liv med studier, djuren och familjen.

RSS 2.0