Lång dag.

Det har varit en lång dag men har fått rätt mycket gjort ändå. Har varit igång nästan konstant tills för en timme sedan ungefär. Just nu sitter jag i soffan och småkollar på tv, det är Ghost Whisper just nu och den serien är riktigt bra men kanske inte det bästa valet såhär på kvällen. Verkar vara lite extra läskigt idag också!

Ebba är fortfarande inte bättre i tassen, hon skriker och skakar så fort man kommer nära. Ska ringa veterinären imorn och höra vad dom säger, får se om jag får ta med henne dit eller hur jag ska göra. Tror det har blivit lite värre nu också, för nu ser hela tassen svullen ut. Uscha, jag blir så orolig.. Fick sitta och klappa henne länge och lugna henne för att hon inte skulle springa och gömma sig igen. Så nu ligger hon iallafall och sover här bredvid.

Angående det här med renoveringen i hallen så är det betydligt mer jobb än vad jag trott, självklart trodde jag inte att det bara skulle vara att sätta upp tapeterna men det är så sjukt mycket att göra. Vi måste lägga golv, spackla och måla taken där garderoberna varit. Dom var ju inbyggda och när vi fått bort alla delarna så visar det sig att det är massa att göra bakom där dom stod. Vi hittade till och med en brandpost bakom en garderobsvägg. Hade man varit duktig på sånt här så hade det gått mycket bättre och varit lite roligare. Tycker ju det är kul nu med, men jag vet inte riktigt vad jag gör. Marcus pappa Björn var här en snabbis ikväll och berättade hur vi skulle göra och så vidare, det kändes bra för nu har man iallafall ett hum om vad man ska göra. Längtar sjukt mycket tills det blir klart iallafall!

Såhär ser det ut just nu.

Pernilla Henriksson

Mitt liv med studier, djuren och familjen.

RSS 2.0