20120528

Om 10 dagar tar jag studenten och det känns så otroligt bra! Men självklart är det lite pirrigt också, jag menar efter att ha gått i skolan i 13 år (inkl. lekis) så är man helt plötsligt klar. Det kändes som en evighet tills sista dagen i gymnasiet skulle komma och nu helt plötsligt är den här snart. Men slut på pluggandet blir det inte riktigt än, har sökt högskoleutbildning på Mittuniversitet som jag verkligen hoppas hoppas hoppas att jag kommer in på! Det blir i så fall 3,5 år till innan jag är helt klar i skolan och efter det beger jag mig ut i arbetslivet om det blir som jag tänkt mig.

Jag är redo att lägga allt skit bakom mig nu, jag känner hur allt det dåliga som hänt nu har runnit av mig och jag är redo att acceptera det som har hänt och det som är. Jag ska från och med nu fokusera på framtiden och det som komma ska. Fokusera på det bra i livet och stötta och finnas där för de personer jag bryr mig om. Jag har även insett att den person jag stött ifrån mig egentligen behöver mig som mest och jag är redo att finnas där för denne också. Relationen mellan mig och denna person kommer aldrig bli som den en gång var men jag är redo för att finnas där igen. Jag vet att det är stor chans att jag kommer bli besviken igen, men jag är beredd att ta den chansen. För om mitt stöd kan hjälpa personen så är jag redo att tro på hoppet. En dag kommer allt bli bra igen och då kommer jag finnas där för att uppleva det. Jag säger inte att detta kommer bli lätt, men åh andra sidan, när är livet någonsin lätt?

Jag vill avsluta detta inlägg med att berätta hur mycket min familj och mina vänner betyder för mig. Jag vill betona mina underbara systrar som alltid finns där och min underbara sambo som alltid tror på mig. Jag vet inte hur jag skulle klara allt utan alla mina nära och kära och jag är så underbart glad över att jag har alla er i mitt liv. Jag vill också nämna mina underbara morföräldrar som alltid finns bara ett telefonsamtal bort och jag vill också sända några tankar till min älskade farmor som gick bort för x antal år sedan, du finns alltid i mitt hjärta.

<3

Pernilla Henriksson

Mitt liv med studier, djuren och familjen.

RSS 2.0