"Sov sött, och dröm om alla småkryp du mött!"

Sitter i soffan med datorn i knät och har precis gjort klart en tänkbar tatuering till svanken på Paint. Blev faktiskt nöjd med den, men är inte helt säker på att jag vill göra just den. Men jag har iallafall bestämt mig för att tatuera mig till hösten.

Marcus och jag sover i soffan för andra natten i rad nu, han tycker det blir alldeles för varmt i sängen och jag vill ju sova bredvid honom så nu sover vi i soffan vid fönstrena. Marcus har börjat gått och lagt sig lite tidigare än vanligt nu eftersom han har börjat jobba heltid och börjar klockan 6 på morgonen. Enda sen jag var liten har jag haft svårt för att sitta vaken själv när jag vet att alla andra sover, vilket är en dålig vana, så nu försöker jag "träna" bort den genom att vara vaken lite längre. Går lite lättare då han sover alldeles bredvid mig måste jag erkänna.

Tänkte skriva ett lite längre inlägg men tar det en annan dag istället, det ser så mysigt ut när Marcus ligger här intill och sover så tror jag kryper ner jag med. Men först en liten nattprommis med lillbebisen min. Imorn väntas en långpromenad upp på norra berget med Johanna och det blir även till att mysa på med glass däruppe, mys!

Godnatt med er!

Pernilla Henriksson

Mitt liv med studier, djuren och familjen.

RSS 2.0