24 December 2012 - Julafton!

Har varit en ganska långsam och seg vecka, men samtidigt har den varit bra. Nu är jag tokladdad inför julafton imorn/idag! Alla julklappar är inslagna och nerpackade och sedan imorn ska vi packa med oss lite extra kläder och mat till Ebba. Blir till att fira julafton med Marcus familj och sedan på juldagen så åker vi till pappa och firar där med min familj. Gjorde så förra julen också och jag tycker det fungerar jättebra!

Idag har jag fixat sista julklappen, målat naglarna röda, rakat benen, toppat ögonbrynen osv osv. Så nu ska Marcus banne mig inte behöva vänta på mig imorgon, brukar alltid bli så sen när jag fixar mig! Kläderna ligger lättåtkomligt och håret kommer gå fort att fixa så det känns bra. Superintressant fakta känner jag, men men!

Tänkte faktiskt gå och lägga mig nu, har varit trött hela kvällen nästan så nu är det dags att sova. Brukar dock inte somna särskilt bra natten innan julafton, är alltid så pirrig! Men har hållt mig vaken bra länge ändå så kanske går det fort att somna för ovanlighetens skull.

Har spelat bingolotto ikväll också förresten. Fick en dubbellott av Marcus (underbar han), vilket innebär att om jag vunnit så hade det dubblerats. Men det är ju mig vi snackar om så inte vann jag något inte! Men vad gör väl det om 100 år? Förutom att jag kanske hade varit världens rikaste gamling..

Nej men nu ska jag seriöst sova, känner att jag börjar spåra ur litegrann.

God Jul på er!

Pernilla Henriksson

Mitt liv med studier, djuren och familjen.

RSS 2.0