Torsdag

Just nu sitter jag och väntar på att Marcus ska komma hem från jobbet. Egentligen skulle han sluta kvart i sju idag, men han fick en förfrågan om han kunde jobba till stängning istället så han är hemma vid halv elva. Känner mig jättetrött just nu och jag vet att jag kommer att somna på en gång om jag lägger mig i sängen, så jag försöker hålla mig sysselsatt så att jag kan vara vaken tills Marcus kommer hem. Funderar på att ta med mig hundarna ut på en liten kvällspromenad nu så att jag inte somnar sittandes.
 
Jag har iallafall skrivit klart min ena skoluppgift idag, skulle göra klart den igår men det blev inte så. Skulle behöva städa här hemma nu också egentligen, men har ingen ork till det. Får ta det imorgon efter praktiken! Johanna, Johan och Colin kommer förbi imorn för att kolla på Let's Dance och äta fredagsmiddag, kommer bli supermysigt! Resten av helgen har jag inte planerat så mycket, blir nog en storhandling på lördag eventuellt och sedan får vi se. Vill köpa nya skor också och lite andra nödvändiga saker, men jag får se hur jag prioriterar min studentinkomst. Jag har lovat vovvarna att vi ska vara ute mycket i helgen iallafall. Både igår och idag har dem fått gå långpromenad och fått springa löst och dem tycker det är så härligt! Jag hoppas det är finväder i helgen också så att vi kan ta en långpromenad varje dag, sedan kanske jag tar med mig Robin ut en sväng också om det är varmt.
 
Ska bli så härligt med helg! Nu ska jag ta med mig hundarna ut och sedan ska jag bara invänta Marcus. Jag börjar halv åtta imorgon så måste upp rätt tidigt så jag hinner cykla till praktiken. Hoppas ni får en bra fredag! Nu ska jag gå ut med mina småtjejer.
 
 

Pernilla Henriksson

Mitt liv med studier, djuren och familjen.

RSS 2.0