Bröllop.

Har blivit lite dålig på att blogga nu igen, men som jag sagt tidigare så går det alltid lite upp och ner.

Imorgon ska jag jobba på ett bröllop, ska bli riktigt kul! Vi var dit en snabbis idag för att gå igenom vad som ska göras imorgon och det verkade inte vara några krångligheter alls. Mottagningen på bröllopet kommer vara ganska enkel så det kommer nog bara flyta på imorgon. Vi börjar halv 4 och sedan slutar vi när alla gäster har ätit bröllopstårta och druckit kaffe med avec. Självklart ska vi diska undan efter det också innan vi slutar. Får se vad som händer efter jobbet, om vi skulle umgås efteråt eller om jag åker hem. Jag kommer alltså jobba med Nicole, Jennifer och Emelie och det ska bli riktigt kul att jobba med dom igen!

Hallen är nästan färdig, det enda som är kvar nu är att sätta dit listerna och lägga lite golv där det var en garderob förut. Sen ska vi sätta upp garderoben också, kommer bli asbra! Som det ser ut nu så kommer vi förmodligen göra klart allt den 9:e, alltså nästa söndag. Inte långt kvar alls!

På måndag börjar jag min första dag i skolan igen, ska bli riktigt spännande och roligt! Men är dock lite pirrig. Har iallafall fått hem alla böcker jag beställde, så nu har jag alla böcker som behövs i det första momentet i den första kursen. På söndag får jag nog upp mitt skrivbord också, kommer bli riktigt skönt att ha det när jag ska plugga!

Men nu ska jag ta med mig Ebba på en kvällskiss och sedan kryper jag ner i sängen, eller soffan då. Ska iallafall bli riktigt skönt att sova! Godnatt med er.

Pernilla Henriksson

Mitt liv med studier, djuren och familjen.

RSS 2.0