121130

Hej på er! Godmorgon till vissa!
Somnade nog inte fören efter 3 inatt då jag läste en asbra bok och jag kunde inte sluta läsa. Tillslut kände jag att jag faktiskt måste sova! Egentligen borde jag vara superless på att läsa eftersom jag har så mycket litteratur att läsa i studierna. Men att läsa en bra bok för "skojs" skull blir på ett helt annat sätt. Mans slappnar liksom av, istället för att läsa någon av litteraturen i kursen då man verkligen måste tänka samtidigt som man läser.

Klockan 6 imorse ville Ebba ut och göra sina behov så jag gick ut med henne då och sedan gick jag och la mig igen. Oftast brukar hon hålla sig hela natten, men ibland så har hon perioder då hon ska ut mitt i natten. Oftast vid 3 och 4. Men det gör inget, jag somnar om så lätt ändå! Klev inte upp fören lite efter 10 sedan så det var skönt att få sova ut! Dock kände jag mig jätteförkyld när jag vaknade, men det mesta har släppt nu.

Idag tänkte jag städa och julpynta klart i lägenheten. Robin (kaninen) ska också få det fint i buren, kanske inte så mycket julpynt då men i övrigt. Tänkte att jag skulle ge mig på ett försök att göra en sats med knäck också. Har varit med när pappa gjort knäck flera gånger, men att göra det helt själv har jag nog aldrig gjort. Så vi får se hur resultatet blir! Tror jag ska testa att göra saffransknäck. Hittade ett recept på ica.se och jag tyckte det lät intressant så tänkte testa iallafall. Sen blir det nog en promenad med grannen och hennes hund, så mysigt att promenera i snön! För nog är det en del snö iallafall. Tänkte tillägga att Ebba och Selma, som Thereses hund heter, är bästa kompisar så dem blir så glad när dem får vara med varandra!

Nej, men nu ska jag göra annat. Ha en bra dag!

Pernilla Henriksson

Mitt liv med studier, djuren och familjen.

RSS 2.0