Jan. 31, 2013

Den här veckan går så himla fort och jag hinner inte riktigt med. Men det känns ändå som att jag hinner med att göra det jag ska, även om jag hade velat läst mer litteratur än jag hittils gjort. Inte för att jag ligger efter, men ändå.

Idag tog jag sovmorgon till klockan 9, kändes som att hela dagen var borta när jag klev upp så "sent". Rolig man är ibland. Jag har hunnit med att plugga en del på uppgift 1, gjort klart uppgift 2 med studiegruppen och även tränat. Just nu sitter jag på bussen påväg hem och stinker sådär lagomt med svett, men vem bryr sig. Blir en lång och skön dusch när jag kommer hem med hårinpackning och grejer och sen ska jag smörja in hela kroppen med massa lotion då min hud är astorr. Efter det blir det eventuellt en liten prommis med Ebba innan vi tillbringat resten av kvällen i soffan med massa gotta. Det är jag värd!

Imorgon ska jag kliva upp klockan 7 och tvätta och sedan ska jag vara hundvakt åt en liten Selma framtill halv tre ungefär. Får se hur jag löser tvättstugan men det blir säkert bra! Jag ska även lyckas plugga en massa imorn med dem två busarna så vi får hoppas att dem är iallafall lite halvlugna. Vid fyra ska jag träna och sedan ska jag, Johanna, Colin och Ebba ha värsta mysarkvällen med gladiatorerna och grejer! En perfekt fredagskväll med andra ord!

Pernilla Henriksson

Mitt liv med studier, djuren och familjen.

RSS 2.0