Glada djur

Hittils har denna vecka känts bra. I måndags kom mamma och Tobbe förbi på fika, eftersom jag fyllt år. Fick en jättefin våg som nu står inne i badrummet. Vi åt kladdkaka med hemmagjord passionsfruktsglass. Vovven Maja följde också med och alla hundarna var helt slut efter att dem åkt hem. Ebba och Alice har varit väldigt trötta dem senaste dagarna, men vi har ändå varit ut och rört på oss. Det har blivit dåligt med ordentliga promenader på senaste tiden och på slutet har vi bara gått den vanliga korta rastningsrundan. Men nu dem senaste dagarna har vi faktiskt gått på två långpromenader och vi var ut och joggade en sväng med husse också. Dock behöver jag jobba upp min kondition! Marcus och hundarna var inte alls trötta när jag var helt slut.
 
Robin har också haft det bra. Han får komma ut och skutta utanför buren nästan varje dag nu. Sitter jag vid min dator i hallen får han vara i köket och skutta och det tycker han är jätteroligt! Det är en riktig racerfart på honom och en hel del glädjeskutt gör han också, gopojken. Han får också alltid skutta fritt i vardagsrummet när jag gör rent buren åt honom, dock måste jag ha mycket mer koll på honom då eftersom vi har massa sladdar där (vilka han älskar att bita på..).
 
Plugget har gått ganska bra den här veckan. Har varit så trött så jag har nickat till flera gånger när jag läst litteraturen, men jag tog mig igenom den till slut. Igår var jag så trött så jag gick och la mig och sov 3 timmar på soffan på förmiddagen. Efter det gick pluggandet bra iallfall och jag gjorde klart allt utom skrivningen på en uppgift. Idag har jag däremot skrivit klart den uppgiften och nu ska jag börja med gruppuppgiften som vi har. Marcus slutar vid sju idag men efter det så ska han iväg på innebandy så jag har hela kvällen på mig att plugga. Imorgon ska jag träffa studiegruppen igen och börja skriva på gruppuppgiften. Vi har hamnat lite efter med den, eftersom många har väntat på litteraturen. Jag hoppas dock att alla har gjort det dem ska tills imorn så att vi kan komma igång ordentligt. På måndag har vi ett seminarium i Härnösand och efter det tänkte vi fortsätta med gruppuppgiften.
 
Nu ska jag fortsätta med plugget, hoppas eran torsdag har varit bra hittils och att ni får en mysig kväll!

Pernilla Henriksson

Mitt liv med studier, djuren och familjen.

RSS 2.0