Varför är det så svårt att få ner tankar till ord?

Fyllde år i helgen som var och jag måste bara säga att det var den bästa helgen på länge! På en och samma helg hann jag umgås med Marcus familj, min familj OCH mina vänner. Var supermysigt!

Apropå något annat så har jag världens humörsvängningar. Vet inte riktigt varför och jag har svårt att hantera dom, så mina stackars nära och kära får stå ut med att jag ibland hatar hela världen och att jag ibland är hur glad som helst. Jag är iallafall mega tacksam för att de står ut med mig och det känns otroligt bra att veta att dom finns där för mig no matter what.

Det känns som att tiden går hur segt som helst och samtidigt hinner jag inte med alls då allt går så fort. Hur det går ihop vet jag inte..


Finns så sjukt mycket tankar som snurrar runt i huvudet som jag bara vill få ur mig och verkligen behöver skriva ner, men när jag väl sitter här och ska skriva i ett inlägg går det inte att hitta orden som passar ihop med mina tankar och känslor. Jag kan inte förklara eller formulera, så det slutar med att det blir ett helt osammanhängande inlägg som detta som inte ens är en tusen del av allt annat som snurrar runt i mitt huvud. Så därför tror jag att jag avslutar detta inlägg nu, istället kryper jag ner i sängen och drömmer mig bort för en stund. Men innan det lägger jag in en bild från i fredags, på mig och Jennifer. Så får ni se hur fina vi var!



Godnatt!

 

Pernilla Henriksson

Mitt liv med studier, djuren och familjen.

RSS 2.0