Nervös!

Är så sjukt nervös så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Känner mig skakis och har magont, älskar när det blir så.. Dumma nervositet!
 
Anledningen till varför jag är nervös är för att jag ska ha min allra första arbetsintervju imorgon. Det jag är mest nervös över är att jag ska klanta till det genom att prata massa strunt och inte veta vad jag ska säga. När jag lämnade ett cv för några veckor sedan så frågade chefen några frågor som handlade om mig själv, till och med då lyckades jag svamla fram nåt konstigt svar. Men, men. Jag måste tänka POSITIVT, jag KAN klara det här och jag SKA göra det. Har skrivit ut lite viktiga papper tills intervjun och nu ska jag lägga fram kläder till imorn. Sedan ska jag försöka lugna ner mig de få timmarna som är kvar av kvällen innan jag går och lägger mig. Jag vill vara riktigt utvilad imorgon och jag ska även äta en ordentlig frukost. Wish me good luck!
 
På tal om något annat så har Marcus beställt en ny dator till mig nu, ååh jag är så glad. Jag hatar att jag älskar när jag blir bortskämd, men jag kan liksom inte låta bli det. Men sen ska jag faktiskt betala tillbaka på datorn, iallafall en del, så det känns lite bättre då. Även fast min bärbara fortfarande fungerar (fungerar faktiskt väldigt bra för att vara så gammals om den är) så känner jag att jag kommer ha stor nytta av den nya stationära datorn, speciellt till plugget. Det är viktigt att jag pluggar bra och för att göra det och för att lättare komma igång med att plugga de dagar då jag inte har någon lust, så är det viktigt att ha en bra stuideplats där jag sitter bekvämt och har en bra stuidemiljö. Och bra studiemiljö, det vet jag att jag har i hallen. Det är bara det att min bärbara inte kan ha internet där, så då hamnar jag nästan alltid i soffan och pluggar. Jag gör det jag ska där, men det skulle kunna gå mycket bättre!
 
Har även fått måtten av Madeleine på datorbordet och av vad jag måttat i hallen så bör den passa perfekt där. Kommer bli så bra!
 
Men nu ska jag steka lite pannkakor tror jag!

Pernilla Henriksson

Mitt liv med studier, djuren och familjen.

RSS 2.0